IPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

Reply to this topicStart new topic
The Sims - Błędy, Dziwne, śmieszne Zdarzenia
Gość_Patrick2233_*
post 3.04.2010, 18:58
Post #1

Guests

The Sims - błędy, dziwne, śmieszne zdarzenia

Czyli wszystko co Was wkurzyło, rozśmieszyło, czy zniesmaczyło xD
Go to the top of the page

+Quote Post
Dives_112
post 5.04.2010, 12:07
Post #2

Użytkownik

Grupa: Użytkownicy

Użytkownik nr: 12 060
GG: 8801982

Ja, powiem szczerze, nie kojarzę żadnych błędów xDD. Z pewnością gra miała ich multum, ale dosyć dawno w Simsy 1 nie grałam, a kiedy grałam, była to dla mnie najlepsza gra na świecie, bez żadnych błędów.
Ale kojarzę, że raz w The Sims Wakacje w jakimś pensjonacie zbudowałam kolejkę z Abrakadabry (miałam wszystkie dodatki). Nowe części dostawić mogłam, ale usunąć już nie, i w samym środku takiego wymyślnego koła utknęła jakimś cudem moja Simka. Nie mogłam jej wyciągnąć O.o

--------------------

I jeszcze TOKIO HOTEL, bo nie chciało się zmieścić <33333

Pozornie zwyczajne rodzeństwo.
A jednak... jednak jest coś pomiędzy nimi.
Coś, o czym poza nimi nie wie nikt.
I każdy oszukuje samego siebie.
Że to jest normalne... że czasami się tak zdarza...
Ale czasem trzeba mieć do siebie trochę szacunku...
SZUM WSPOMNIEŃ - dopiero się rozkręcam ;))

+Quote Post
theqatrick
post 25.04.2010, 12:44
Post #3

Użytkownik

Użytkownik nr: 15 970
GG: 19536037

Multum, multum... W TS1 tródno grać zapominając na 5 minut o potrzebach :/

--------------------

+Quote Post
ktoss
post 25.04.2010, 13:57
Post #4

Użytkownik

Użytkownik nr: 13 263

CYTAT(theqatrick @ 25.04.2010, 13:44) *
tródno

jeśli już to trudno*

szczerze to ja też nie miałem jakiś dziwnych błędów w grze...wink.gif ts1 nie ma tak dużo błędów jak dzisiejsza trójka

--------------------
YEAH WIELKI POWRÓT!! ;]]

autobusy rullez || ;3333

sprzedam konto na zielonym imperium więcej na pw.

+Quote Post
CherryJuliana
post 26.04.2010, 18:52
Post #5

Użytkownik

Użytkownik nr: 15 693

Według mnie TS1 ma dużo mniej błędów niż TS2 O_o

--------------------

ŻEBY WYGRAĆ, TRZEBA GRAĆ !
Zagłosuj na teledysk " Britney Spears - Everytime " w Simowej Galii 2010 !!
Każdy głos buduję drogę do zwycięstwa !!

ZAGŁOSUJ !

+Quote Post
Guzik2000
post 10.06.2010, 13:41
Post #6

Użytkownik

Użytkownik nr: 12 502

To raczej nie błąd ale dla mnie jest dziwne. Chodzi mi to te kosmiczne twarze i ubrania cyborgów dla simsów. Pożyczyłem sobie od kolegi pakiet "Sims 8 w jednym" co tam są wszystkie dodatki itp. i niby są jeszcze jakieś dodatkowe ubrania i twarze z wersji deluxe. Ja tam żadnych nie znalazłem, na dodatek brakuje wiele ubrań i twarzy z innych dodatków pamiętam wiele z nich jak kiedyś miałem jeszcze randkę i balangę itd. No a zamiast nich jest pełno tych głupich twarzy i ubrań kosmicznych :/

Nie dodawałem do gry żadnych dodatków z neta ani nic. I miałem już kiedyś wszystkie dodatki do simsów (kupione oddzielnie a nie w jedym pakiecie jak teraz) i nie przypominam sobie tych durnych kosmicznych strojów.

Czy to jakiś błąd albo coś. Jak ma się tego pozbyć, bo tego jest więcej niż normalnych strojów i zagraca miejsce. Bardzo proszę o jakąkolwiek pomoc cry.gif

pozdr

edit: właściwie to ta gra dokładnie nazywa się "the sims - pełna kolekcja"

Ten post został edytowany przez Guzik2000: 10.06.2010, 14:19

+Quote Post
lol122
post 10.06.2010, 14:21
Post #7

Użytkownik

Użytkownik nr: 16 239

CYTAT(Guzik2000 @ 10.06.2010, 14:41) *
To raczej nie błąd ale dla mnie jest dziwne. Chodzi mi to te kosmiczne twarze i ubrania cyborgów dla simsów. Pożyczyłem sobie od kolegi pakiet "Sims 8 w jednym" co tam są wszystkie dodatki itp. i niby są jeszcze jakieś dodatkowe ubrania i twarze z wersji deluxe. Ja tam żadnych nie znalazłem, na dodatek brakuje wiele ubrań i twarzy z innych dodatków pamiętam wiele z nich jak kiedyś miałem jeszcze randkę i balangę itd. No a zamiast nich jest pełno tych głupich twarzy i ubrań kosmicznych :/

Nie dodawałem do gry żadnych dodatków z neta ani nic. I miałem już kiedyś wszystkie dodatki do simsów (kupione oddzielnie a nie w jedym pakiecie jak teraz) i nie przypominam sobie tych durnych kosmicznych strojów.

Czy to jakiś błąd albo coś. Jak ma się tego pozbyć, bo tego jest więcej niż normalnych strojów i zagraca miejsce. Bardzo proszę o jakąkolwiek pomoc cry.gif

pozdr

edit: właściwie to ta gra dokładnie nazywa się "the sims - pełna kolekcja"

czyżby piractwo? gra oryginalna?

+Quote Post
Guzik2000
post 10.06.2010, 18:43
Post #8

Użytkownik

Użytkownik nr: 12 502

CYTAT(lol122 @ 10.06.2010, 14:21) *
czyżby piractwo? gra oryginalna?

Pisze, że pożyczona od kolegi confused.gif
Dokładnie to ta gra http://www.gamespot.com/pc/strategy/thesim...esult%3Bimg%3B0
Mam zainstalowaną w wersji angielskiej bo gra ma za dużo błędów w tłumaczeniu w naszym ojczystym języku. I mam pełno takich beznadziejnych robocich skinów tongue.gif Płyta wygląda na oryginalną ale przecież nie mogę ręczyć. A czy właśnie takie coś się pojawia w pirackiej wersji gry a w oryginalnej nie? Bo jeśli tak to wolę oddać mu tę grę i kupić sobie własną. Ale jak się okaże, że wszystkie tak mają to tylko strata forsy będzie.

Edit:/// Ok już nie ważne. Ta okropne skiny pochodzą z oficjalnej storny sims1. To zestaw skinów z gry commant and concuer, w sumie 40 różnych simów. Ale beznadziejne, nie wiem skąd to się wzięło w mojej grze. Może Complete collection posiada od razu wszystkie oficjalne dodatki z internetu :/

Ten post został edytowany przez Guzik2000: 11.06.2010, 22:57

+Quote Post
ChieMadara
post 29.07.2010, 21:43
Post #9

Użytkownik

Użytkownik nr: 10 289

CYTAT(Guzik2000 @ 10.06.2010, 19:43) *
Pisze, że pożyczona od kolegi confused.gif
Dokładnie to ta gra http://www.gamespot.com/pc/strategy/thesim...esult%3Bimg%3B0
Mam zainstalowaną w wersji angielskiej bo gra ma za dużo błędów w tłumaczeniu w naszym ojczystym języku. I mam pełno takich beznadziejnych robocich skinów tongue.gif Płyta wygląda na oryginalną ale przecież nie mogę ręczyć. A czy właśnie takie coś się pojawia w pirackiej wersji gry a w oryginalnej nie? Bo jeśli tak to wolę oddać mu tę grę i kupić sobie własną. Ale jak się okaże, że wszystkie tak mają to tylko strata forsy będzie.

Edit:/// Ok już nie ważne. Ta okropne skiny pochodzą z oficjalnej storny sims1. To zestaw skinów z gry commant and concuer, w sumie 40 różnych simów. Ale beznadziejne, nie wiem skąd to się wzięło w mojej grze. Może Complete collection posiada od razu wszystkie oficjalne dodatki z internetu :/

Również mam The Sims 8 w 1 i też mam te wszystkie twarze i ciuchy kosmiczne. Widocznie każda wersja 8 w 1 ma je wgrane. Chociaż na początku myślałam, że są częścią dodatku Gwiazda i że są używane jako kostiumy dla aktorówXD

--------------------

"Just because we like Hetalia doesn't mean we don't have a respect for history! Just shut up and let us enjoy our silly fandom."

+Quote Post
Phoenix
post 29.07.2010, 21:49
Post #10

Użytkownik

Użytkownik nr: 183

a ta 8 in 1 instaluje wszystko razem, czy każdy dodatek osobno? szczerze mówiąc pograłbym, ale nie mam ochoty wkładać tych wszystkich płyt po kolei i czekać milion godzin na ich instalację ^^'

--------------------
av przez Carter
Biber aj low ju bat sorry for dys.
DEFINITELY, UNFORTUNATELY.

+Quote Post
Yosh
post 29.07.2010, 22:17
Post #11

Użytkownik

Użytkownik nr: 442
GG: Niedostępny

Wszystko razem

--------------------

av. = ZG

+Quote Post
Phoenix
post 29.07.2010, 22:27
Post #12

Użytkownik

Użytkownik nr: 183

CYTAT(Yosh @ 29.07.2010, 23:17) *
Wszystko razem

merci :)

--------------------
av przez Carter
Biber aj low ju bat sorry for dys.
DEFINITELY, UNFORTUNATELY.

+Quote Post

Fast ReplyReply to this topicStart new topic
1 użytkownik(ów) przegląda ten temat (1 gości i 0 anonimowych użytkowników)
0 Użytkownicy:

Wersja Lo-Fi Aktualny czas: 10th September 2010 - 13:41

© 2002-2009 Focus.pl - G+J Gruner+Jahr Polska Sp. z o.o. & Co. Sp.k.
Znaki towarowe The SimsTM, SporeTM są chronioną własnością intelektualną Electronic Arts Inc. z siedzibą w Redmond City, USA i wykorzystywane są wyłącznie w celach informacyjnych.
Focus i Focus.pl są zarejestrowanymi tytułami prasowymi.