The Sims - Błędy, Dziwne, śmieszne Zdarzenia |
![]() ![]() |
The Sims - Błędy, Dziwne, śmieszne Zdarzenia |
| Gość_Patrick2233_* |
3.04.2010, 18:58
|
|
Guests |
The Sims - błędy, dziwne, śmieszne zdarzenia Czyli wszystko co Was wkurzyło, rozśmieszyło, czy zniesmaczyło xD |
|
|
|
5.04.2010, 12:07
|
|
![]() Użytkownik Grupa: Użytkownicy Dołączył: 28.04.2009 Skąd: spod twojego łóżka! Użytkownik nr: 12 060 GG: |
Ja, powiem szczerze, nie kojarzę żadnych błędów xDD. Z pewnością gra miała ich multum, ale dosyć dawno w Simsy 1 nie grałam, a kiedy grałam, była to dla mnie najlepsza gra na świecie, bez żadnych błędów.
Ale kojarzę, że raz w The Sims Wakacje w jakimś pensjonacie zbudowałam kolejkę z Abrakadabry (miałam wszystkie dodatki). Nowe części dostawić mogłam, ale usunąć już nie, i w samym środku takiego wymyślnego koła utknęła jakimś cudem moja Simka. Nie mogłam jej wyciągnąć O.o -------------------- ![]() ![]() I jeszcze TOKIO HOTEL, bo nie chciało się zmieścić <33333 *********************** Pozornie zwyczajne rodzeństwo. A jednak... jednak jest coś pomiędzy nimi. Coś, o czym poza nimi nie wie nikt. I każdy oszukuje samego siebie. Że to jest normalne... że czasami się tak zdarza... Ale czasem trzeba mieć do siebie trochę szacunku... SZUM WSPOMNIEŃ - dopiero się rozkręcam ;)) ***** |
|
|
|
25.04.2010, 12:44
|
|
![]() Użytkownik Grupa: Użytkownicy Dołączył: 10.04.2010 Użytkownik nr: 15 970 GG: |
Multum, multum... W TS1 tródno grać zapominając na 5 minut o potrzebach :/
-------------------- ![]() |
|
|
|
25.04.2010, 13:57
|
|
![]() Użytkownik Grupa: Użytkownicy Dołączył: 29.07.2009 Skąd: Miłowo Użytkownik nr: 13 263 |
tródno jeśli już to trudno* szczerze to ja też nie miałem jakiś dziwnych błędów w grze... -------------------- YEAH WIELKI POWRÓT!! ;]]
autobusy rullez || ;3333 ________________________________________________ sprzedam konto na zielonym imperium więcej na pw. |
|
|
|
26.04.2010, 18:52
|
|
![]() Użytkownik Grupa: Użytkownicy Dołączył: 26.02.2010 Użytkownik nr: 15 693 |
Według mnie TS1 ma dużo mniej błędów niż TS2 O_o
-------------------- ŻEBY WYGRAĆ, TRZEBA GRAĆ ! Zagłosuj na teledysk " Britney Spears - Everytime " w Simowej Galii 2010 !! Każdy głos buduję drogę do zwycięstwa !! ZAGŁOSUJ ! |
|
|
|
10.06.2010, 13:41
|
|
|
Użytkownik Grupa: Użytkownicy Dołączył: 6.06.2009 Użytkownik nr: 12 502 |
To raczej nie błąd ale dla mnie jest dziwne. Chodzi mi to te kosmiczne twarze i ubrania cyborgów dla simsów. Pożyczyłem sobie od kolegi pakiet "Sims 8 w jednym" co tam są wszystkie dodatki itp. i niby są jeszcze jakieś dodatkowe ubrania i twarze z wersji deluxe. Ja tam żadnych nie znalazłem, na dodatek brakuje wiele ubrań i twarzy z innych dodatków pamiętam wiele z nich jak kiedyś miałem jeszcze randkę i balangę itd. No a zamiast nich jest pełno tych głupich twarzy i ubrań kosmicznych :/
Nie dodawałem do gry żadnych dodatków z neta ani nic. I miałem już kiedyś wszystkie dodatki do simsów (kupione oddzielnie a nie w jedym pakiecie jak teraz) i nie przypominam sobie tych durnych kosmicznych strojów. Czy to jakiś błąd albo coś. Jak ma się tego pozbyć, bo tego jest więcej niż normalnych strojów i zagraca miejsce. Bardzo proszę o jakąkolwiek pomoc pozdr edit: właściwie to ta gra dokładnie nazywa się "the sims - pełna kolekcja" Ten post został edytowany przez Guzik2000: 10.06.2010, 14:19 |
|
|
|
10.06.2010, 14:21
|
|
|
Użytkownik Grupa: Użytkownicy Dołączył: 5.06.2010 Użytkownik nr: 16 239 |
To raczej nie błąd ale dla mnie jest dziwne. Chodzi mi to te kosmiczne twarze i ubrania cyborgów dla simsów. Pożyczyłem sobie od kolegi pakiet "Sims 8 w jednym" co tam są wszystkie dodatki itp. i niby są jeszcze jakieś dodatkowe ubrania i twarze z wersji deluxe. Ja tam żadnych nie znalazłem, na dodatek brakuje wiele ubrań i twarzy z innych dodatków pamiętam wiele z nich jak kiedyś miałem jeszcze randkę i balangę itd. No a zamiast nich jest pełno tych głupich twarzy i ubrań kosmicznych :/ Nie dodawałem do gry żadnych dodatków z neta ani nic. I miałem już kiedyś wszystkie dodatki do simsów (kupione oddzielnie a nie w jedym pakiecie jak teraz) i nie przypominam sobie tych durnych kosmicznych strojów. Czy to jakiś błąd albo coś. Jak ma się tego pozbyć, bo tego jest więcej niż normalnych strojów i zagraca miejsce. Bardzo proszę o jakąkolwiek pomoc pozdr edit: właściwie to ta gra dokładnie nazywa się "the sims - pełna kolekcja" czyżby piractwo? gra oryginalna? |
|
|
|
10.06.2010, 18:43
|
|
|
Użytkownik Grupa: Użytkownicy Dołączył: 6.06.2009 Użytkownik nr: 12 502 |
czyżby piractwo? gra oryginalna? Pisze, że pożyczona od kolegi Dokładnie to ta gra http://www.gamespot.com/pc/strategy/thesim...esult%3Bimg%3B0 Mam zainstalowaną w wersji angielskiej bo gra ma za dużo błędów w tłumaczeniu w naszym ojczystym języku. I mam pełno takich beznadziejnych robocich skinów Edit:/// Ok już nie ważne. Ta okropne skiny pochodzą z oficjalnej storny sims1. To zestaw skinów z gry commant and concuer, w sumie 40 różnych simów. Ale beznadziejne, nie wiem skąd to się wzięło w mojej grze. Może Complete collection posiada od razu wszystkie oficjalne dodatki z internetu :/ Ten post został edytowany przez Guzik2000: 11.06.2010, 22:57 |
|
|
|
29.07.2010, 21:43
|
|
![]() Użytkownik Grupa: Użytkownicy Dołączył: 4.04.2009 Skąd: LBNxD Użytkownik nr: 10 289 |
Pisze, że pożyczona od kolegi Dokładnie to ta gra http://www.gamespot.com/pc/strategy/thesim...esult%3Bimg%3B0 Mam zainstalowaną w wersji angielskiej bo gra ma za dużo błędów w tłumaczeniu w naszym ojczystym języku. I mam pełno takich beznadziejnych robocich skinów Edit:/// Ok już nie ważne. Ta okropne skiny pochodzą z oficjalnej storny sims1. To zestaw skinów z gry commant and concuer, w sumie 40 różnych simów. Ale beznadziejne, nie wiem skąd to się wzięło w mojej grze. Może Complete collection posiada od razu wszystkie oficjalne dodatki z internetu :/ Również mam The Sims 8 w 1 i też mam te wszystkie twarze i ciuchy kosmiczne. Widocznie każda wersja 8 w 1 ma je wgrane. Chociaż na początku myślałam, że są częścią dodatku Gwiazda i że są używane jako kostiumy dla aktorówXD -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Just because we like Hetalia doesn't mean we don't have a respect for history! Just shut up and let us enjoy our silly fandom." |
|
|
|
29.07.2010, 21:49
|
|
![]() Użytkownik Grupa: Użytkownicy Dołączył: 18.04.2007 Skąd: my się znamy? Użytkownik nr: 183 |
a ta 8 in 1 instaluje wszystko razem, czy każdy dodatek osobno? szczerze mówiąc pograłbym, ale nie mam ochoty wkładać tych wszystkich płyt po kolei i czekać milion godzin na ich instalację ^^'
-------------------- av przez Carter Biber aj low ju bat sorry for dys. DEFINITELY, UNFORTUNATELY. |
|
|
|
29.07.2010, 22:17
|
|
![]() Użytkownik Grupa: Użytkownicy Dołączył: 28.04.2007 Skąd: z zaułka Użytkownik nr: 442 GG: |
Wszystko razem
-------------------- |
|
|
|
29.07.2010, 22:27
|
|
![]() Użytkownik Grupa: Użytkownicy Dołączył: 18.04.2007 Skąd: my się znamy? Użytkownik nr: 183 |
-------------------- av przez Carter Biber aj low ju bat sorry for dys. DEFINITELY, UNFORTUNATELY. |
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 10th September 2010 - 13:41 |