Dom Ciacho - Remont |
![]() ![]() |
Dom Ciacho - Remont |
4.11.2009, 19:41
|
|
![]() Użytkownik ![]() ![]() Grupa: Administratorzy Dołączył: 18.04.2007 Skąd: Niemcy Użytkownik nr: 82 |
The Sims 3 Swiezo wyremontowany dom - Ciacho. Wartosc parceli: 106 173§ Wielkosc: 30x20 Bryla domu byla gotowa,pochodzi z gry.Natomiast wnetrza (jak i z zewnatrz) sa mojego autorstwa. No to zapraszam do ogladania! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Załączone pliki
-------------------- |
|
|
|
4.11.2009, 19:52
|
|
![]() Użytkownik ![]() ![]() Grupa: Lazurowa Promenada - Kreatorzy Dołączył: 18.04.2007 Skąd: Lublin Użytkownik nr: 106 |
Z zewnątrz bardzo mi się podoba. Ogród i taras są śliczne. W środku też ładne. Łazienki są piękne, szczególnie ta cała brązowa
-------------------- |
|
|
|
5.11.2009, 14:25
|
|
![]() Użytkownik Grupa: Administratorzy Dołączył: 16.04.2007 Skąd: Kaź Użytkownik nr: 23 GG: |
O kuuurczę, świetny. Jak ja Ci tego zazdroszczę, że tak świetnie operujesz teksturami. Też bym tak chciał, znakomicie dobrane kolory. Skórzane kanapy w salonie dodają uroku. Taki główny element tego pomieszczenia. Jesteś zbyt dobrą Panią architekt jak i Dekorator. ;*
Pobieram bez dwóch zdań. Jedyne co mi się nie podoba to te rattanowe meble w jednej z sypialni. Za dużo ich jak na jedno pomieszczenie, zwykłe drewno by było lepsze -------------------- ![]() |
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 9th February 2010 - 01:06 |