Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Dom Ciacho - Remont
Centrum Simów - Forum > Wasz dział > Creator Design > Dodatki by Ewelina > Parcele / Lots
Ewelina
The Sims 3

Swiezo wyremontowany dom - Ciacho.

Wartosc parceli:
106 173§
Wielkosc: 30x20

Bryla domu byla gotowa,pochodzi z gry.Natomiast wnetrza (jak i z zewnatrz) sa mojego autorstwa.

No to zapraszam do ogladania!

Katie
Z zewnątrz bardzo mi się podoba. Ogród i taras są śliczne. W środku też ładne. Łazienki są piękne, szczególnie ta cała brązowa drool.gif Brązowa sypialnia też MsgPlus_Img1058.png Jedynie nie podobają mi się obrazy i kwiatki w jadalni, zmieniłabym na inne, a tak to wszystko jest cacy sweet.png
Waflejandro
O kuuurczę, świetny. Jak ja Ci tego zazdroszczę, że tak świetnie operujesz teksturami. Też bym tak chciał, znakomicie dobrane kolory. Skórzane kanapy w salonie dodają uroku. Taki główny element tego pomieszczenia. Jesteś zbyt dobrą Panią architekt jak i Dekorator. ;*

Pobieram bez dwóch zdań.

Jedyne co mi się nie podoba to te rattanowe meble w jednej z sypialni. Za dużo ich jak na jedno pomieszczenie, zwykłe drewno by było lepsze smile.gif
Neva
Domek przecudny i bardzo mi się podoba. Najbardziej mi się podoba syp. rodziców i zewnątrz domu tzn. taras, ogród i cała bryła. Najmniej - kuchnia i salon (kanapy nie pasują). Ale tak to wszystko ok lowe.png
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.